Nitišam piektā vieta rallijkrosa čempionāta ceturtā posma finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Olsbergs MSE

Talantīgais Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs svētdien ieguva piekto vietu Vācijā notikušajā pasaules rallijkrosa čempionāta ceturtā posma finālbraucienā prestižākajā «SuperCar» klasē.

Sacensību finālu Nitišs iesāka no trešās starta rindas iekšmalas, bet pirmajā līkumā devas pamataplī, uz laiku izvirzoties trešajā pozīcijā. Brauciena līderpozīcijā nonāca slavenais norvēģis Peters Sūlbergs, kurš pamazām atrāvās no konkurentiem. Tikmēr otrajā trijniekā, kas sacensību sākumā devās Džokera aplī, līderis bija zviedrs Matīass Ēkstrems.

Ceturtajā aplī latvietis devās Džokera aplī, pēc kura trasē atgriezās piektajā pozīcijā. Pēdējā aplī arī Sūlbergs devās Džokera aplī, no kura izejot gar trases ārmalu tomēr apdzina Ēkstremu. Sestajā aplī noritēja sīva cīņa par uzvaru, bet savu līderpozīciju Sūlbergs noturēja un triumfēja Laidenhilas posmā.

Otrais finišēja Ēkstrems, aiz sevis atstādams savu tautieti Jūhanu Kristofešsonu un norvēģi Andreasu Bakerūdu. Nitišs finišu sasniedza piektais, no Sūlberga atpaliekot par 4,234 sekundēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu