Justs treniņā izmežģījis plecu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Viens no Latvijas labākajiem motokrosa braucējiem Roberts Justs šonedēļ treniņā izmežģījis plecu, vēsta portāls «motocrossplanet.nl».

Šajā sezonā Justs pārstāv «HSF Logistics» komandu, turklāt viņš ir vienīgais sportists, kurš ticis pie punktiem visos 20 pasaules čempionāta braucienos MX2 klasē.

Kā atzinis Justs, viņš cer, ka izdosies stāties uz starta pasaules čempionāta 11.etapā, kas 5.jūlijā risināsies Zviedrijā. Zīmīgi, ka nedēļu pēc šī posma pasaules spēcīgākie motokrosisti pulcēsies Ķeguma trasē Latvijā.

Justs ar savainojumiem cīnījās arī šīs sezonas sākumā - martā viņš treniņa laikā savainoja labās kājas pēdu un potīti, bet pāris nedēļas vēlāk treniņā izsita plecu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MX2 klasē Pauls Jonass ar 288 punktiem pašlaik ieņem ceturto vietu, bet Justs ar 123 punktiem atrodams 15.pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu