Bakss/Stupelis Viļakā uzvar Latvijas čempionāta posmā motokrosā ekipāžu klasē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Pasaules čempionāta līderi Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis svētdien Viļakas «Baltā Brieža» trasē izcīnīja uzvaru Latvijas čempionāta 3. posma sacensībās motokrosā ekipāžām, informē Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Nīderlandes un Latvijas apvienotā ekipāža uzvarēja abos braucienos, aiz sevis atstājot igauni Kertu Variku ar vēl vienu latviešu kantētāju Haraldu Kurpnieku. Trešo vietu izcīnīja igauņi Gerts Gordejevs/Māreks Mīls.

Stupelis Latvijas čempionātā startēja pēc trīs gadu pārtraukuma, izmantojot iespēju, ka viņa ekipāža atrodas Latvijā, jo nākamie divi pasaules čempionāta posmi notiks šajā reģionā - 2. augustā Kivioli trasē, Igaunijā, bet 9. augustā Ķegumā.

Viļakā, iespējams, nākamajā sezonā notiks pasaules čempionāta posms motokrosā ekipāžām.

Latvijas čempionāta 3. posmā svētdien sacensības notika arī citās motokrosa klasēs. MX1 grupā uzvarēja igaunis Prīts Ratseps, otrais palika Dāvis Ivanovs, bet trešais Matīss Karro. MX2 klase uzvara igaunim Indrekam Magi, otro vietu ieņēma Kārlis Sabulis, bet trešo Tomass Šileika. MX85 klasē uzvara Andreasam Hīermagi, kuram sekoja Ralfs Edgars Ozoliņš un Jorgens Matiass Talviku, bet MX125 klasē uzvara Tamru Talvikam, kuram zaudēja Kristers Drevinskis un Rainers Žuks.

Kvadraciklu Pro klasē uzvarēja Martins Filatovs, otrais bija Prīts Jarvlo, bet trešais Kārlis Bole juniors. Dāmām uzvaru guva Anna Stecjuka, otrā palika Elīna Kalniņa, bet trešā Natālija Borisenoka.

Nākamais Latvijas čempionāta posms notiks 6. septembrī, kad Cēsīs risināsies superfināla sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu