Latvala kļūst par līderi Somijas rallijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jāri Mati Latvala ir līderis Somijas rallijā pēc piektdien aizvadītajiem ātrumposmiem, apsteidzot savu «Volkswagen» komandas biedru un pasaules čempionu Sebastjanu Ožjē.

Latvala pēc desmit ātrumposmu veikšanas apsteidz Ožēru par 2,6 sekundēm. Trešais ir Kriss Mīks no Lielbritānijas ar «Citroen» mašīnu, kurš atpaliek par 24 sekundēm. Tālākās vietas ieņem norvēģis Mads Ostbergs, beļģis Tjerī Nevills un spānis Dani Sordo.

Ožjē bija ātrākais piecos no dienas desmit ātrumposmiem, bet Latvala uzvarēja četros ātrumposmos, kas gan viņam ļāva apsteigt komandas biedru.

Rallijs turpināsies sestdien un svētdien.

Somijas rallijs ir pasaules čempionāta astotais posms. Ožjē ir pārliecinošs kopvērtējuma līderis ar 161 punktu. Otrais ar 83 punktiem ir Andreass Mikelsens no Norvēģis, bet trešo vietu ar 69 punktiem ieņem Ostbergs. Latvala ar 66 punktiem kopvērtējumā ir ceturtais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu