Latvala uzvar Somijas rallijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

«Volkswagen» komandu pārstāvošais vietējais braucējs Jari Mati Latvala svētdien noturēja uzvaru pasaules autorallija čempionāta (WRC) astotajā posmā, kas risinājās Somijā.

Sacensību noslēgumā Latvala par 13,7 sekundēm apsteidza pašreizējo pasaules čempionu un pārliecinošo kopvērtējuma līderi francūzi Sebastjanu Ožjē, kurš arī pārstāv «Volkswagen» komandu, dzimtenē uzvarot trešo reizi pēc kārtas.

Tikmēr trešo vietu ieguva «Citroen» braucējs Madss Estbergs no Norvēģijas, kurš līderim zaudē vairāk nekā pusotru minūti.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc astoņiem posmiem Ožjē ar 182 punktiem saglabā pārliecinošu līderpozīciju, bet uz otro vietu ar 93 punktiem pakāpies Latvala, kurš tagad par deviņiem punktiem apsteidz Estbergu.

Foto: Volkswagen Motorsport

Šajā sezonā pasaules čempionāta kalendārā ir 13 sacīkstes. Noslēdzošais sezonas posms novembra vidū tiks aizvadīts Velsā.

Kā zināms, pēc 2014.gada WRC sezonas savu karjeru noslēdza 2008. un 2009.gada pasaules vicečempions Miko Hirvonens no Somijas.

Foto: Volkswagen Motorsport
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu