Ožjē triumfē WRC posmā Vācijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

Pašreizējais pasaules čempions un pārliecinošais kopvērtējuma līderis francūzis Sebastjans Ožjē no «Volkswagen» svētdien izcīnīja uzvaru pasaules autorallija čempionāta (WRC) devītajā posmā, kas risinājās Vācijā.

Ožjē demonstrēja ļoti pārliecinošu sniegumu visu šo nedēļas nogali, kas viņam pēc 21 veikta ātrumposma par 23 sekundēm ļāva apsteigt savu komandas biedru Jari Mati Latvalu no Somijas.

Tikmēr trešais bija vēls viens «Volkswagen» braucējs Andrēass Mikelsens no Norvēģijas, kurš no uzvarētāja atpalika nepilnas divas minūtes.

Ožjē Vācijas posmā triumfējis otro reizi karjerā.

Foto: Volkswagen Motorsport

Savukārt «Ford» komandā braucošais igaunis Ots Tenaks sacensības noslēdza astotajā vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem Ožjē ar 207 punktiem saglabā pārliecinošu līderpozīciju, bet otro vietu ar 114 punktiem ieņem Latvala, kurš par 16 punktiem apsteidz Mikelsenu.

Šajā sezonā pasaules čempionāta kalendārā ir 13 sacīkstes. Noslēdzošais sezonas posms novembra vidū tiks aizvadīts Velsā.

Kā zināms, pēc 2014.gada WRC sezonas savu karjeru noslēdza 2008. un 2009.gada pasaules vicečempions Miko Hirvonens no Somijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu