Rosi triumfējis «MotoGP» posmā Lielbritānijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais itāļu braucējs Valentino Rosi no «Movistar Yamaha» komandas svētdien izcīnīja uzvaru Lielbritānijā notikušā pasaules motošosejas čempionāta 12.posma sacensībās prestižākajā «MotoGP» klasē.

Lietainos apstākļos Rosi finišā par nedaudz vairāk kā trim sekundēm apsteidza savu tautieti Danilo Petruči no «Octo Pramac» vienības, kuram šīs ir augstākais sasniegums karjerā.

Tikmēr Rosi izcīnījis savu ceturto uzvaru šosezon, kas viņam ļāvis nostiprināties pasaules čempionāta kopvērtējuma vadībā.

Savukārt trešo vietu svētdien izcīnīja vēl viens Itālijas braucējs Andrea Dovicioso no «Ducati».

Pasaules čempionāta kopvērtējuma vadībā pašlaik atrodas Rosi, kura rēķinā nu ir 236 punkti, bet 12 punktus atpaliek spānis Horhe Lorenso no «Movistar Yamaha», kurš šoreiz bija ceturtais.

Savukārt trešais ar 159 punktiem ir pašreizējais pasaules čempions spānis Marks Markess no «Repsol Honda» vienības, kurš pēc uzvaras kvalifikācijā svētdien bija spiests izstāties.

Arī šajā sezonā, kas noslēgsies 8.novembrī Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu