Jonass pauž vilšanos par aizvadīto pasaules čempionāta posmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Talantīgais Latvijas motokrosists Pauls Jonass no KTM rūpnīcas komandas «Red Bull KTM Factory Racing» paudis vilšanos par aizvadītās nedēļas pasaules čempionāta posmu MX2 klasē.

Jau vēstīts, ka Jonass svētdien Nīderlandē notikušajā sezonas 16.posmā pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā tehnisku ķibeļu dēļ ierindojās vien 13.vietā. Abu braucienu summā latvietis ierindojās sestajā pozīcijā, tādējādi zaudējot pasaules čempionāta kopvērtējuma līdera godu.

«Vilšanās pilna nedēļas nogale. Otrajā braucienā kritu pirmajā līkumā, salaužot priekšējo bremžu sviru. Līdz ar to nācās braukt pitstopā, lai priekšējās bremzes noņemtu vispār,» savā «Instagram» profilā sacīja Jonass. «Kamēr biju boksos, gandrīz visi mani apdzina par apli, līdz ar to uzlabot savas pozīcijas bija grūti.»

«Toties otrajā braucienā ātrums bija labs. Šī kalpos kā lieliska motivācija pēdējiem diviem sezonas posmiem,» uzsvēra Jonass.

Pašlaik pasaules čempionāta kopvērtējumā divus posmus līdz sezonas beigām svētdienas posma uzvarētājs slovēnis Tims Gajsers ticis pie 518 punktiem, kamēr Jonasam ir 505 punkti. Tikmēr trešais ar 474 punktiem ir brits Makss Enstijs.

Pasaules čempionātā šosezon plānoti 18 posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu