Hilkenbergs vēl uz diviem gadiem pagarina līgumu ar «Force India»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācu Pirmās formulas (F-1) pilots Niko Hilkenbergs vēl uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar «Force India» vienību, vēsta komanda.

Līdz ar to 28 gadus vecais Hilkenbergs «Force India» pārstāvēs arī 2016. un 2017.gada sezonās.

Iepriekš baumoja, ka Hilkenbergs nākamsezon varētu pievienoties potenciālajai F-1 pasaules čempionāta jaunpienācējai «Haas».

Vācietim šī ir jau trešā sezona pie «Force India» formulas stūres, bet savas F-1 karjeras laikā viņš pārstāvējis arī «Sauber» un «Williams».

«Zinu «Force India» vienību no iekšienes un šeit jūtos kā mājās, tāpēc esmu gatavs palikt tajā ilgtermiņā. Pēdējo gadu komandas progress mani ir patīkami pārsteidzis, tāpēc tas man dod pārliecību nākotnei,» izteicies Hilkenbergs.

Vācijas braucējs 11 šīs sezonas posmos izcīnījis 24 punktus, kas pasaules čempionāta kopvērtējumā viņam ļauj atrasties 12 vietā. Par vienu punktu vairāk ieguvis viņa komandas biedrs meksikānis Serhio Peress.

Tikmēr «Force India» komanda Konstruktoru kausa ieskaitē ar 49 punktiem atrodama sestajā vietā.

Šonedēļ F-1 piloti sacentīsies sezonas 12.posmā, kas notiks Itālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu