«Williams» komandas sastāvs nākamgad nemainīsies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) komandu «Williams» arī 2015.gadā turpinās pārstāvēt jaunais somu pilots Valteri Botass un pieredzējušais brazīlietis Felipe Masa, ceturtdien pavēstīja komandas vadība.

Botass F-1 debitēja 2013.gadā un viņš tika saistīts ar pāreju uz «Ferrari» komandu, pirms tā pagarināja līgumu ar somu Kimi Reikenenu.

Tikmēr pašlaik 34 gadus vecais Masa pirms 2014.gada sezonas uz «Williams» pārgāja tieši no «Ferrari» un pašlaik ieņem piekto vietu čempionāta kopvērtējumā, par trim punktiem atpaliekot no komandas biedra.

Konstruktoru kausa vērtējumā «Williams» atrodas trešajā pozīcijā, atpaliekot vienīgi no «Mercedes» un «Ferrari» komandām.

«Trešo sezonu pēc kārtas saglabāt vienu no spēcīgākajiem braucēju sastāviem nostāda «Williams» lieliskā pozīcijā pirms 2016.gada,» izteicies vienības vadītājs Frenks Viljamss.

Kaut ar «Mercedes» dzinējiem apgādātā «Williams» komanda pēdējos gados ir viena no spēcīgākajām, tā sacensībās nav spējusi uzvarēt kopš 2012.gada Spānijas «Grand Prix» izcīņas.

Neviens «Williams» braucējs par pasaules čempionu nav kļuvis kopš 1997.gada, kad to paveica kanādietis Žaks Vilnēvs. Tāpat tieši togad britu vienība ieguva līdz šim pēdējo no saviem deviņiem Konstruktoru kausiem.

Kā zināms, iepriekš šosezon vācu pilots Niko Hilkenbergs pagarināja līgumu ar «Force India» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu