Karjeru 25 gadu vecumā noslēdzis bijušais F-1 pilots Algersvari

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānis Haime Algersvari, kurš vēl nesen bija vēsturē jaunākais Pirmās formulas (F-1) pilots, ceturtdien pavēstījis, ka 25 gadu vecumā noslēdz sportista karjeru, lai pievērstos mūzikai.

«Esmu izlēmis pārtraukt, jo pienācis laiks pārmaiņām,» viņš izteicās preses konferencē. «Šķiet, ka vairs nemīlu šo draudzeni, kas manī bija visus šos gadus.»

Algersvari 2009.gadā, pārstāvot «Toro Rosso» komandu, F-1 debitēja 19 gadu un 125 dienu vecumā. Viņš bija visu laiku jaunākais F-1 pilots līdz pat šīs sezonas sākumam, kad Nīderlandes sportists Makss Verstapens tajā pat komandā debitēja 17 gadu vecumā.

Tiekot pie punktiem desmit etapos, Algersvari F-1 atstāja pēc 2011.gada sezonas un nesen startēja elektroformulu čempionātā «Formula E». Jūnijā pēc sacensībām Maskavā viņš noģība un pēc tam veselības iemeslu dēļ atsauca dalību sezonas noslēdzošajā etapā.

«Varētu turpināt startēt, bet es apstāšos,» stāstīja Algersvari, kurš jau ilgstoši brīvo laiku pavadījis, strādājot par dīdžeju un sacerot mūziku. Spānis uzsvēra, ka veselības jomā viņam nav bažu. «Varētu turpināt karjeru tikai naudas dēļ, tomēr man nepieciešamas pārmaiņas. Mani laimīgu dara mūzika, un turpinājumā radīšu mūziku.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu