Alonso plāno turpināt braukt «McLaren» rindās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Fernando Alonso no Spānijas plāno palikt «McLaren» komandā arī turpmāk, kaut tā ir viena no vājākajām sacensībās.

Nesen notikušajā Japānas «Grand Prix» izcīņā Alonso sacensību laikā pa rāciju nopēla «McLaren» formulu un tās «Honda» dzinēju, tomēr tagad viņš šo kritiku nosaucis par «nenozīmīgu». Spānis uzsver, ka viņam nav plānu pamest F-1 pirms līguma beigām, kas noslēgsies 2017.gadā.

«Jā, protams... Un arī 2017.gadā,» Alonso ceturtdien pirms Soču posma atbildēja uz jautājumu, vai arī nākamajā gadā paliks «McLaren» komandā.

Kā zināms, arī 2009.gada pasaules čempions Džensons Batons, neskatoties uz spekulācijām, nesen pavēstīja, ka paliks «McLaren» komandā arī nākamajā gadā.

Jau ziņots, ka pirms divām nedēļām notikušajā Japānas posmā jau sacīkšu sākumā Alonso pa rāciju savas komandas pārstāvjiem savas formulas ātrumu nosauca par apkaunojošu, turklāt «Honda» dzinēju nosauca par GP2 sacensību seriālam atbilstošu.

Tagad Alonso pauž, ka viņa izteikumi nav raisījuši kādas papildu sankcijas.

«Saskaramies ar grūtiem laikiem, bet tam, ko runājam radio, būtu jāpaliek privātam, jo runāju ar komandu,» stāstīja Spānijas sportists. «Ja jūs dzirdētu manas vai Džensona izteikumus citos posmos, jūs būtu vēl pārsteigtāki.»

Līdz sezonas beigām vēl ir atlikuši pieci posmi, bet 14 posmu laikā Alonso spējis izcīnīt tikai 11 punktus, kas viņam kopvērtējumā dod necilo 16.vietu. Tikmēr Batonam ir seši punkti un 18.pozīcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu