Fetels apmierināts ar savu debijas sezonu «Ferrari» rindās

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vāciešu pilots Sebastjans Fetels ir apmierināts ar šosezon piedzīvoto debiju Pirmās formulas (F-1) komandas «Ferrari» rindās, pauda sportists.

Pašlaik 28 gadus vecais Fetels «Ferrari» komandai pievienojās pirms šīs sezonas, pametot «Red Bull» rindas, kur savulaik četras reizes kļuva par pasaules čempionu.

«Šī sezona ir pārsniegusi mūsu cerības, mums bijis lielisks gads,» pirms šonedēļ gaidāmā sezonas pēdējā posma sacīja Fetels. «Vēlamies šo gadu noslēgt uz augstas nots.»

Fetels šosezon izcīnījis trīs uzvaras, turklāt jau nodrošinājis sev trešo vietu šīs sezonas kopvērtējumā. Zīmīgi, ka vācietis ir vienīgais bez abiem «Mercedes» pilotiem brita Lūisa Hamiltona un Niko Rosberga no Vācijas, kurš spējis šosezon tikt pie vismaz vienas uzvaras.

«Mūsu mērķis nevar būt pietuvoties «Mercedes» braucējiem. Mums jācenšas būt pirmajiem. Ticu, ka šīs sezonas veiksmes ir palīdzējušas mums paātrināt procesu, lai nākamsezon kļūtu vēl spēcīgāki,» izteicās Fetels.

Zīmīgi, ka tieši Abū Dabī trasē, kur šajā nedēļas nogalē notiks pēdējais šīs sezonas F-1 posms, Fetels 2010.gadā nodrošināja savu pirmo pasaules čempiona titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu