Jaunākā informācija par Šūmahera veselības stāvokli: nekā iepriecinoša

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušā F1 pilota Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis «nav labs», šodien paziņojis bijušais «Ferarri» komandas priekšnieks Luka di Montecemolo, gan atsakoties precizēt informāciju.

«Jā, man ir ziņas, un tās diemžēl nav labas,» ceturtdien žurnālistiem atzina Montecemolo.

«Dzīve ir dīvaina. Viņš bija fantastisks braucējs, un viņa «Ferrari» karjerā viņam bija tikai viena avārija. Viņš bija lielisks braucējs, un mums bija ļoti labas attiecības. Bija liels prieks, ka arī mūsu bērniem bija daudz kopīgu interešu. Diemžēl šis negadījums kalnos viņu salauza,» teica Montecemolo.

Arī Šūmahera oficiālā pārstāve Sabīne Kema atteikusies žurnālistiem komentēt informāciju par sportista veselības stāvokli.

Septiņkārtējais pasaules čempions Šūmahers 2013. gada decembrī slēpojot guva smagas galvas traumas.

Bijušais «Ferrari» komandas vadītājs norādīja, ka Šūmahers turpina saņemt intensīvu ārstēšanu savās mājās Šveicē.

2014. gada novembrī Šūmahera draugs un bijušais sacīkšu braucējs Filipe Štraifs medijiem atklāja, ka Šūmahers nespēj runāt un viņam ir problēmas ar atmiņu. «Viņam it kā kļūst labāk, bet tas drīzāk ir relatīvs jēdziens. Patiesībā viss ir sarežģīti. Viņš nespēj runāt un uz mūžu paliks ratiņkrēslā. Viņam ir ļoti nopietnas problēmas ar runāšanu un atmiņu,» teica Štreifs.

Rehabilitācijas process ir ļoti dārgs, medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šūmaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu