Biķernieku trase saņem starptautisku balvu «Sports un inovācijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Novērtējot Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) un Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) veiktos ieguldījumus trases attīstībā un modernizācijā, kā arī atvērtību, pieejamību, daudzpusīgumu un izglītojošo darbu, Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) Biķernieku trasei piešķir balvu «Sports un inovācijas - 2015».

Balvu trasei «Biķernieku pusmaratona» laikā 30.aprīlī pasniegs Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un satiksmes ministrs Uldis Augulis.

Kopš 1985.gada Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) katru gadu piešķir balvas dažādās ar sportu saistītās nozarēs. Balvas piešķiršanas tiesības katrā valstī nosaka Nacionālā Olimpiskā komiteja. SOK balvas tēma 2015.gadā bija «Sports un inovācijas». Par jaunu ideju un/vai metožu izvirzīšanu un/vai ieviešanu sportā to var piešķirt organizācijām, kas ievieš inovācijas sporta, kā arī popularizē veselīgu dzīvesveidu un paplašina bāzes pieejamību daudzveidīgiem sporta pasākumiem.

Dažādu nomināciju SOK balvas Latvijā saņēmuši gan izcili bijušie sportisti - olimpiskie čempioni Inese Jaunzeme, Uļjana Semjonova un Jānis Lūsis, gan sporta atbalstītāji – Latvijas Mobilais telefons, Swedbank u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu