Jonass izcīna trešo vietu pasaules čempionāta posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas motokrosa braucējs Pauls Jonass svētdien izcīnīja trešo un otro vietu braucienos Itālijā notiekošā pasaules čempionāta astotajā posmā MX2 klasē, kas summā deva trešo pozīciju.

Pirmajā braucienā pirmoreiz šosezon bez uzvaras palika Jonasa komandas biedrs «Red Bull KTM Factory Racing» vienībā Džefrijs Herlingss no Nīderlandes, kurš par 1,237 sekundēm piekāpās Dilanam Ferandisam no Francijas, gūstot otro vietu.

Tikmēr Jonass no pirmā divnieka atpalika par 37 sekundēm, bet nepilnu sekundi aiz latvieša finišēja viņa galvenais kopvērtējuma konkurents šveicietis Žeremijs Sīvers.

Vēl viens Latvijas braucējs Roberts Justs no «HSF Logistics» komandas pirmajā braucienā bija tikai 22.vietā, Herlingsam piekāpjoties par vienu apli.

Otrajā braucienā jau pārliecinoši uzvarēja Herlingss, kuram par 35 sekundēm piekāpās Jonass, bet vēl par trim sekundēm lēnāks bija Ferandiss.

Savukārt Justs otrajā braucienā guva septīto vietu, no uzvarētāja atpaliekot par minūti un desmit sekundēm. Tikmēr posma summā viņam šoreiz 14.pozīcija.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc Itālijas posma pārliecinošs līderis ar 397 punktiem ir Herlingss, kurš jau tieši par 100 punktiem apsteidz Sīveru, bet trešo vietu ieņem Jonass, kurš ticis pie 260 punktiem.

Tikmēr Justs sezonas laikā iekrājis 109 punktus un atrodams 13.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu