Jauns cerību stars Mihaela Šūmahera faniem

Apollo TV
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais «Ferrari» boss Luka di Montezemolo medijam «Express.co.uk» atklājis jaunas informācijas druskas par septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera pašreizējo veselības stāvokli.

Montezemolo pastāstījis, ka 47 gadus vecais Šūmahers turpina rehabilitācijas kursu savās mājās, un Montezemolo esot «ļoti gandarīts, ka Šūmahers reaģē uz rehabilitācijas procesu».

«Es zinu, cik viņš ir stiprs. Es zinu, ka, pateicoties viņa apņēmībai, kas varētu būt izšķirošā, viņš izķepurosies no šīs ļoti, ļoti sarežģītās situācijas. Es tiešām ļoti ceru.»

Montezemolo gan nav precizējis, ko nozīmē «reaģēt uz rehabilitācijas procesu».

Jau ziņots, ka 2013. gadā Mihaels Šūmahers cieta smagā slēpošanas negadījumā, būtiski traumējot sportista veselības stāvokli. Pēc traģēdijas Šūmaheram medicīniski tika izraisīta koma, lai saglabātu viņa stāvokli stabilu. Pēc tam viņš tika pārvests uz mājām Šveicē, kur norisinās viņa tālāka ārstēšanās. Rehabilitācijas process ir ļoti dārgs, medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šumaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu