Rikjardo pie Red Bull grib palikt vismaz divas divus gadus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta pilots austrālietis Daniels Rikjardo «Red Bull» komandā grasās palikt vismaz līdz 2018.gada beigām.

Par Rikjardo, kuram piektdien apritēs 27 gadi, interesi izrādījusi «Ferrari» komanda, taču austrālietis ceturtdien norādīja, ka negrasās atstāt «Red Bull».

«Tieši «Red Bull» ir vienība, kas nākotnē var pārspēt «Mercedes» braucējus. Vēlamies uzvarēt, bet šogad titulu iegūt būs grūti,» pauda Rikjardo. «Ar cerībām raugos uz nākamo sezonu un laiku, ko varēšu pavadīt kopā ar komandu.»

«Red Bull» vienību Rikjardo pārstāv kopš 2014.gada un pagaidām karjeras laikā guvis trīs uzvaras. Savu F-1 karjeru viņš iesāka «Hispania» komandā 2011.gadā, bet pēc tam pārcēlās uz «Toro Rosso».

Jau piektdien ar treniņbraucieniem sāksies pasaules čempionāta devītais posms - Austrijas «Grand Prix».

Pašreizējais čempionāta kopvērtējuma līderis ar 141 punktu ir Vācijas pilots Niko Rosbergs no «Mercedes» vienības, kurš par 24 punktiem apsteidz savu komandas biedru Lūisu Hamiltonu no Lielbritānijas.

Tikmēr Rikjardo ar 78 punktiem ir kopvērtējuma piektajā vietā, bet šosezon uz goda pjedestāla viņš kāpis vienreiz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu