Baltijas autošosejas čempionātu varēs skatīties interneta tiešraidē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamās nedēļas nogalē, 9. un 10.jūlijā, Biķernieku trasē, Rīgā norisināsies Baltijas autošosejas čempionāta «DeWalt Grand Prix» trešais posms. Pirmo reizi būs unikāla iespēja šīs sacīkstes vērot tiešraidē, ko nodrošinās «LMT Straume».

Pasākuma tiešraidi mobilās televīzijas lietotnē LMT Straume vai internetā straume.lmt.lv varēs skatīties 10. jūlijā no plkst. 12:00, kad notiks sacensību atklāšana. Plkst. 12:30 tiks aizvadīts Somijas un Igaunijas čempionāta 3.brauciens BMW klases automašīnām. Plkst. 13:30 savu pirmo braucienu aizvadīs atraktīvās «Legend» automašīnas, uz starta vienlaikus stājoties vairāk nekā 30 automašīnām. Pēc tam uz starta stāsies Latvijas čempionāta «Kumho Challenge» klases braucēji un skatītājiem, kuri alkst redzēt jaudīgākas automašīnas noteikti būs interesanti vērot «Baltic Touring Cars» klases spēkratus, kas trasē dosies uzreiz pēc «Kumho Challenge» klases braucējiem, pieveicot leģendārās Biķernieku trases līkumus.

Foto: Publicitātes foto

Otrie braucieni sāksies jau pēc pulksten trijiem, kad 15:10 uz starta otro reizi stāsies «Legend» automašīnas, uzreiz pēc tam «Kumho Challenge» klase, kam sekos «Baltic Touring Cars» un skatītājiem par prieku dienu noslēgs vēl viens «Legend» brauciens. Apbalvošana sekos uzreiz pēc sacensībām.

Daudziem zināmais, autosporta cienītājs un dažadu pasākumu vadītājs, Pauls Timrots visas dienas garumā intervēs gan skatītājus, gan dalībniekus servisa parkā un centīsies iegūt pirmos iespaidus no sportistiem uzreiz pēc finiša. Pašas sacensības komentēs Oskars Kaņeps-Kalniņš, lai skatītājiem būtu ērtāk izsekot līdzi norisēm trasē un finiša taisnē.

Čempionāta ietvaros tiks aizvadīts Baltijas, Latvijas, Lietuvas autošosejas čempionāts, kā arī Igaunijas un Somijas čempionāts «BMW 325» un «BMW Extreme» ieskaites klasēm. Reizē ar Baltijas autošosejas čempionāta trešo posmu vienīgo reizi Latvijā šogad tiks aizvadīts Ziemeļeiropas zonas čempionāta (NEZ) 2. posms «Legend» automašīnām, kad trasē vienlaikus būs iespējams vērot vairāk nekā 30 šīs miniatūrā izmēra sporta automašīnas. To vidū būs arī astoņi titulēti latviešu sportisti, kas savā mājas trasē cīnīsies ar Ziemeļeiropas un pasaules ātrākajiem «Legend» braucējiem.

Biļetes uz Baltijas autošosejas čempionāta «DeWalt Grand Prix» 3. posmu iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena uz abām dienām €7, bērniem līdz 12 gadu vecumam, invalīdiem un pensionāriem ieeja bez maksas.

Tiešraides / Pasākuma programma:

• 12:00 Atklāšana, avio šovs

• 12:30-13:20 3.brauciens BMW

• 13.30-13.50 1.brauciens Legends

• 14.00-14.25 1.brauciens Kumho Challenge

• 14.35-15.00 1.brauciens Baltic Touring Cars

• 15.10-15.30 2.brauciens Legends

• 15.40-16.05 2.brauciens Kumho Challenge

• 16.15-16.40 2.brauciens Baltic Touring Cars

• 16.50-17.10 3.brauciens Legends

• 17.30 - 18.00 Apbalvošana

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu