Nozīmīga nedēļas nogale Latvijas motosportā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šajā nedēļas nogalē Latvijā norisināsies ļoti nozīmīgas Eiropas un pasaules čempionāta sacensības motosportā. No 29.- 31.jūlijam Ogrē aizvadīsim Eiropas čempionāta posmu enduro, bet no 30.- 31.jūlijam Stelpes «Pīlādžu» mototrasē risināsies Eiropas čempionāta posms motokrosā kvadricikliem un pasaules čempionāta posms motocikliem ar blakusvāģiem.

Piektdien, 29. jūlijā ar svinīgu parādes gājienu tiks atklāts Eiropas enduro čempionāta trešais posms. Taču sestdien un svētdien divu dienu garumā vairāk nekā 150 sportisti no 16 Eiropas valstīm ar motocikliem pārbaudīs savus spēkus Ogres un Ikšķiles novada mežos. Zināms, ka Ogrē jau šobrīd ieradušies pirmie čempionāta dalībnieki. Katrā no sacensību dienām sportisti pieveiks teju 200 km.

Plakāts

Savukārt Stelpē divu dienu garumā risināsies Eiropas un pasaules čempionāta posms motokrosā. Sacīkstēm pieteicies gana kupls dalībnieku skaits gan kvadraciklu, gan blakusvāģu klasē. Trasē redzēsim ļoti spēcīgus sportistus, tostarp čempionu titulu ieguvējus. Protams, arī sarkanbalti sarkano karogu aizstāvēs ne mazāk spēcīgi konkurenti, tostarp šī brīža Eiropas čempions kvadriciklu klasē – Edgars Meņģelis.

Plakāts

Paralēli pasaules un Eiropas Čempionātam norisināsies starptautiskas sacensības - BMA Austrumeiropas Čempionāts citās blakusvāģu klasēs:

• Blakusvāģi Veterāni;

• Blakusvāģi Seniori;

• Blakusvāģi ar gaisa dzesēšanu.

Aicinām ikvienu motokrosa cienītāju pievienoties mums sacensībās, aizvadot grandiozu enduro un motokrosa nedēļas nogali. Atbalstām sportistus un turam īkšķus par savējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu