Fotostāsts: Somijas rallijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

Svētdien ar birtu autosportista Krisa Mīka (Citroen) uzvaru noslēdzās kārtējais pasaules rallija čempionāta posms - Somijas rallijs, ko vienlīdz labi var dēvēt kā par 1000 ezeru vai 1000 tramplīnu ralliju. Zemāk pievienotā fotoattēlu galerija tam ir apliecinājums.

Mīkam šī bija trešā uzvara karjerā pasaules čempionāta posmos. Līdz šim viņš panākumus bija guvis 2015.gada Argentīnas rallijā un 2016.gada maijā Portugālē.

Otrais Somijas rallijā palika vietējais rallists Jāri Mati Latvala (Volkswagen), kurš finišā uzvarētājam zaudēja 29,1 sekundi, bet trešo vietu izcīnīja īru sportists Kreigs Brīns (Citroen).

Čempionāta kopvērtējumā līderis patlaban ir trīskārtējais pasaules čempions Sebatjans Ožjē (Volkswagen). Viņa kontā 143 punkti. Otrais ir Andreass Mikelsens (Volkswagen) ar 98 punktiem, bet trešais ir Latvala ar 87 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu