Jonasam Čehijā piedzīvotā kritiena dēļ sezona noslēgusies priekšlaicīgi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Latvijas vadošajam motokrosa braucējam Paulam Jonasam jūlijā Čehijas posmā piedzīvotā kritiena dēļ šī sezona ir noslēgusies priekšlaicīgi, trešdien savos sociālajos tīklos pavēstīja pats sportists.

Jau ziņots, ka Jonass jūlija izskaņā Čehijā notikušajā pasaules čempionāta 13.posmā pirmajā braucienā MX2 klasē piedzīvoja kritienu, gūstot smadzeņu satricinājumu.

«Ir smagi to teikt, taču diemžēl mana sezona pēc kritiena Čehijā ir noslēgusies. Tiku pie diezgan smaga smadzeņu satricinājuma, un manas smadzenes vēl joprojām atrodas diezgan sliktā stāvoklī. Vēlējos būt atpakaļ jau nākamajā posmā, taču ārsti pēc iepriekšējās pārbaudes neļauj man sēsties uz motocikla vēl vismaz vienu mēnesi,» norādīja Jonass.

Nākamajam pasaules čempionāta posmam 26.augustā jānorisinās Nīderlandes pilsētā Asenē, bet šobrīd latvietis jau izlaidis Beļģijā un Šveicē notikušos etapus.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MX2 klasē līderis ar 597 punktiem ir Jonasa komandas biedrs «Red Bull KTM Factory Racing» rindās Džefrijs Herlingss no Nīderlandes. Otrajā vietā kopvērtējumā ar 554 punktiem ierindojas šveicietis Žeremijs Sīvers, bet trešajā vietā ar 433 punktiem ir francūzis Benuā Paturels. Ceturtais ar 416 punktiem ir brits Makss Enstijs, kurš par 13 punktiem apsteidz Jonasu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu