Nitišs Barselonā startēs «Olsbergs MSE» sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinisnitiss.com

Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta dalībnieks Reinis Nitišs, kurš nesen paziņoja par līguma laušanu ar «All-Inkl.com Münnich Motorsport» komandu, šodien apstiprinājis dalību «World RX of Barcelona» sacensībās Spānijā, kurās uz starta stāsies ar «Olsbergs MSE» sagatavotu Ford Fiesta RX Supercar automašīnu, informē sportista pārstāvji.

«Ir prieks, ka spējām ātri rast vienošanos ar «Olsbergs MSE» par startu Spānijā – tā ir komanda un mašīna, ko labi pazīstu. Protams, sezonas vidū mainīt auto nebūs viegli, taču centīšos uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu!» stāsta jēkabpilietis Nitišs, kurš «Olsbergs MSE» sastāvā startēja 2014. un 2015. gadā, attiecīgi ierindojoties trešajā un septītajā vietā sezonas kopvērtējumā, kā arī izcīnot līdz šim vienīgo uzvaru kādā no pasaules čempionāta posmiem.

«Esmu priecīgs, ka Reinis atgriežas OMSE komandā. Mēs visi zinām viņa kā braucēja potenciālu un sagaidām ciešu sadarbību starp Reini un mūsu jaunajiem komandas pilotiem!» komentē «Olsbergs MSE» vadītājs Andrēass Eriksons.

«Lattelecom» klientiem pieejamajā kanālā Best4Sport TV tiek translēti visi 12 FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmi.

«World RX of Barcelona» posms notiks no 16. līdz 18. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu