Pasaules rallijkrosa čempions par gaidāmajām sacensībām Rīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Jau rīt ar dalībnieku starta vietu izlozi startēs pasaules rallijkrosa čempionāta desmitais posms. Lielākā daļa dalībnieku jau ir sabraukuši jaunizveidotās Biķernieku rallijkrosa trases boksu zonā un veic pēdējos sagatavošanās darbus. Tai skaitā arī divkārtējais un pagaidām arī vienīgais FIA pasaules rallijkrosa čempions, norvēģis Peters Solbergs. Un viņam pirms gaidāmajām sacensībām, kurās brauks arī divi latvieši - Jānis Baumanis un Reinis Nitišs -, ir ko teikt.

Pēc deviņiem pasaules čempionātā aizvadītiem posmiem 2016.gada sezonas kopvērtējuma līderis ir zviedrs Matiass Ekstroms (Audi). Viņa kontā 204 punkti. Par desmit punktiem mazāk ir Solbergam (Citroen), bet 178 punkti ir zviedra Johana Kristofersona (Volkswagen) kontā.

No latviešiem augstāko vietu šobrīd ieņem Baumanis, viņš ar 75 punktiem ir desmitais, savukārt Nitiša kontā pagaidām 39 punkti un tie dod 15. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu