Arī nākamās sezonas F-1 kalendārā gatavojas palikt 21 posms

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Arī 2017.gada Pirmās formulas (F-1) čempionāta kalendārā paliks 21 posms, sezonai sākoties Melburnā un noslēdzoties Abū Dabī, trešdien pavēstīja Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA).

Pēc Parīzē notikušas sanāksmes apstiprināts provizoriskais kalendārs, kurā teikts, ka sezonu ievadošais Austrālijas «Grand Prix» posms notiks 26.martā, bet pēdējais posms Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) tiks aizvadīts 26.novembrī.

Pagaidām gan nav oficiāli apstiprināta Vācijas, Kanādas un Brazīlijas posmu norise, jo šo posmu organizatori vēl nav noslēguši līgumu ar F-1. Ja Vācijas posms notiks, tas tāpat kā šogad risināsies Hokenheimā, jo Nirburgringas trase saskaras ar finansiālām problēmām.

Šosezon 21 posms tiek aizvadīts pirmoreiz un tas ir lielākais skaits sacensību vēsturē.

Šajā sezonā līdz izskaņai vēl atlikuši seši etapi, par čempionu titulu cīnoties «Mercedes» braucējiem Niko Rosbergam un Lūisam Hamiltonam, kurus kopvērtējumā šķir tikai astoņi punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu