Jānis Baumanis pēc pirmās dienas otrais PČ posmā Vācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Vācijā, Esteringas rallijkrosa trasē netālu no Hamburgas šajās brīvdienās tiks aizvadīts FIA pasaules rallijkrosa čempionāta priekšpēdējais posms un pēdējais posms Eiropas čempionāta Super 1600 klasē.

18:34

Artim uzvara visā trešajā kvalifikācijā, līdz ar ko autosportists kopvērtējumā pirmās dienas izskaņā pakāpies uz piekto pozīciju.

18:11

Artis Baumanis izcīna uzvaru savā trešās kvalifikācijas braucienā.

Foto: www.fiaworldrallycross.com

17:15

Otrā kvalifikācijas brauciena absolūtajā vērtējumā Jānim ceturtais rezultāts un otrā vieta pirmās dienas izskaņā. Ar 92 punktiem līderis ir Ekstroms, Jānis seko ar 90 punktiem, bet 81 punkts ir francūža Dāvija Žanī kontā.

16:57

Jānis Baumanis savā Vācijas posma otrās kvalifikācijas brauciena izcīna 2.vietu, uzvarētājam Ekstromam zaudējot 2,266 sekundes.

Foto: www.fiaworldrallycross.com

16:29

Artim Baumanim otrajā kvalifikācijā vienpadsmitais rezultāts un tādējādi latvietis kopvērtējumā pakāpies uz 11.pozīciju.

16:12

Artis Baumanis savā otrās kvalifikācijas braucienā izcīna otro vietu.

Foto: www.fiaworldrallycross.com

15:35

Artis Baumanis pirmajā kvalifikācijā uzrāda 12.labāko rezultātu un šobrīd aizvada otro kvalifikāciju.

Artis Baumanis
Artis Baumanis Foto: Baumanis Motorsport Photography

15:20

Pasaules čempionāta dalībnieki aizvadījuši pirmo kvalifikācijas braucienu. Tajā absolūti ātrākais ir Jānis Baumanis! Latvietis par 0,027 sekundēm apsteidz Tomasu Heikinenu (EKSRX) un par 0,142 sekundēm - Matiasu Ekstromu. Otrajā kvalifikācijā Jānis startēs pēdējā braucienā no pole position.

12:33

Pasaules čempionāta dalībnieku brīvie treniņbraucieni noslēgušies. Jānis Baumanis 14 nobrauktu apļos uzrāda devīto labāko rezultātu. Ātrākais apļa laiks pašreizējam čempionāta līderim Matiasam Ekstromam (EKSRX), no kura Jānis atpaliek 1,045 sekundes.

Foto: Baumanis Motorsport Photography

12:00

Ir sākušies pasaules čempionāta dalībnieku brīvie treniņi. Jānis Baumanis (World RX Team Austria) pēc deviņiem veiktiem apļiem uzrāda 10.labāko rezultātu, 1,077 sekundes zaudējot zviedram Johanam Kristofersonam (Volkswagen Sweden).

11:55

Ar Eiropas čempionāta S1600 klases braucēju, tai skaitā Arta Baumaņa brīvajiem treniņbraucieniem, ir sācies sezonu noslēdzošais posms. Treniņu sesijas noslēgumā Artis, kurš čempionāta kopvērtējumā pašlaik ieņem ceturto vietu, uzrāda vienpadsmito labāko rezultātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu