Fotostāsts: MotoGP Austrālijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aizvadītajās brīvdienās Filipa salā (Phillip Island) Austrālijā norisinājās MotoGP sezonas sešpadsmitais posms, kurā otro uzvaru savā karjerā izcīnīja britu motosportists Kels Kračlovs no CWM LCR Honda komandas.

Kračlovam panākumu gūt izdevās, pateicoties Repsol Honda vienības spāņu braucēja, šā gada čempiona titulu nodrošinājušā Marka Markesa kritienam. Lai gan Markesa motocikls negadījumā cieta visai ievērojami, pats sportists nozīmīgas traumas neguva.

Otro vietu sacensībās, kuru laikā Filipa salā valdīja izteikti mainīgi laika apstākļi, izcīnīja Valentīno Rosi no Movistar Yamaha vienības, bet trešais palika spānis Maveriks Vinjaless (Suzuki Ecstar).

Līdz sezonas beigām vēl atlikuši etapi vienīgi Malaizijā un Spānijā.

Pēc sezonas 16 posmiem čempiona titulu jau garantējušā Markesa kontā ir 273 punkti, viņam ar 216 punktiem seko Rosi, bet trešais ar 192 punktiem ir itāļa komandas biedrs Horhe Lorenso no Spānijas, kurš svētdien finišēja sestais.

Pirmajam trijniekam ar 181 punktu seko Vinjaless.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu