Ko dara nelīdzsvarots vadītājs, ja viņa auto tiek evakuēts?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārim stāvvietu uzraugu Īrijā dienu krietni vien interesantāku padarīja kāds acīmredzami viegli nelīdzsvarots autovadītājs, kurš uz treilera uzcelto un evakuēšanai sagatavoto auto vēlējās ar varu atbrīvot no važām.

Zemāk pievienotajā video redzams, kā par Artūru sauktais vīrietis, kura auto nesamaksāta soda dēļ tiek evakuēts un jau ir pacelts uz treilera, nolemj rīkoties un veikli ieraušas savas pelēkās Toyota Avensis salonā, lai nobrauktu no treilera.

Doma jau pašā saknē ir stulbam, turklāt automobiļa riteņi ir nostiprināti ar trosēm un ķēdēm, kuras Artūram pārraut neizdodas pat pēc kārtīgas uzgāzēšanas. Tā vietā auto sapinas trosēs, palecas un paliek balansējam uz treilera platformas malas. Artūrs gan vēl cenšas izkļūt no bezgala neveiklās situācijas, un klātienē sanākušie ģimenes locekļi un draugi vēl mēģina līdzēt ar vērtīgiem padomiem, piemēram, kāpt ārā un mašīnu stumt, tomēr galu beigās stāvēšanas noteikumu pārkāpējam nākas atzīt bezspēcību un padoties. Viņš arī dzirdams sakām, ka ir nodarījis bojājumus un tagad viņam vajadzētu bēgt no policijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu