Volkswagen varētu pamest WRC

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

Kamēr Toyota veic pēdējos sagatavošanās darbus, lai atgrieztos pasaules rallija čempionātā nākamajā sezonā, Volkswagen koncerna vadība tuvākajā laikā lems par to, vai palikt WRC. Par to vēsta izdevums Autosport.

Kad Volkswagen varētu aiziet no WRC, netiek ziņots. Piedevām vācu ražotāja autosporta programmu vadītājs Svens Smetss, kurš jaunajā amatā stājās vien 1.septembrī, Autosport izplatīto informāciju ir nodēvējis par baumām un sīkākus komentārus nesniedz, raksta Motor.ru.

Autosport tai pašā laikā lēš, ka Volkswagen WRC programma varētu tikt pagarināta par tikai gadu. Savā ziņā tas arī būtu saprotams, jo ražotājs jau ir izcīnījis četrus čempiona titulus komandu konkurencē pēc kārtas, savukārt Sebastjans Ožjē ar Polo WRC četras reizes pēc kārtas ir kļuvis par pasaules čempionu, turpinot francūžu dominanci, kura nu jau turpinās kopš 2004.gada. Toreiz pirmo no deviņiem tituliem izcīnīja Sebastjans Lēbs.

Iepriekš par pamatīgām izmaiņām autosporta prioritātēs paziņoja Volkswagen koncernā ietilpstošais zīmols Audi. Proti, kompānija pēc ilgstošiem panākumiem izturības sacensībās, tai skaitā Lemānas 24 stundu braucienos, kur kopš 2000.gada gūtas 13 uzvaras absolūtajā ieskaitē, ir nolēmusi mest mieru un pievērsties elektrisko formulu sacensību seriālam Formula E.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu