Bijušais «Mercedes» šefs komentē Šūmahera pašreizējo veselības stāvokli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VINCENZO PINTO / AFP

Līdz šim ir bijuši pavisam nelieli veselības uzlabojumi, kopš Formula 1 čempions Mihaels Šūmahers cieta slēpošanas negadījumā 2013. gadā. Bijušais «Mercedes» šefs Ross Brauns atklāj, ka Šūmahera veselības stāvoklis ir uzlabojies, vēsta «The Mirror».

Lai gan kopš negadījuma nav bijušu izsmeļošu ziņu par to, kāds ir Šūmahera veselības stāvoklis, ārsti gadu pēc nelaimes paziņoja, ka F1 sportista stāvoklis ir stabils. Viņš joprojām tiek aprūpēts, taču šā gada septembrī, Šūmahera advokāts apgalvoja, ka formulas braucējs nevar staigāt un nekādu papildus infromāciju par viņa veselības stāvokli nevarot izpaust.

Tikmēr intervijā BBC Ross Brauns Šūmahera fanos ieviesa jaunas cerības. Brauns atklājis, ka vērojami pozitīvi signāli Šūmahera atveseļošanās gaitā. Viņa radi un draugi katru dienu lūdzot Dievu, lai viss būtu labi.

«Viss, ko es varu teikt, ir bijušas daudz spekulācijas saistībā ar izcilā Formula 1 braucēja veselības stāvokli. Lielākā daļa no tām bijuši meli. Bet katru dienu mēs redzam nelielu progresu un ceram, ka kādu dienu varēsim ieraudzīt Mihaelu pilnībā atguvušos no traumas,» uzsvēra Brauns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu