Iespaidīgi: WRC mašīnas testos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pagājušās nedēļas nogalē ar norvēģa Andreasa Mikelsena uzvaru Austrālijas rallijā noslēdzās kārtējā WRC sezona. Ceturto čempiona titulu šogad izcīnīja francūzis Sebastjans Ožjē, bet pie ceturtās uzvaras ražotāju konkurencē šogad tika Volkswagen.

Paralēli čempionāta posmiem rallija komandas cītīgi gatavojas arī nākamajai sezonai. Jo īpaši tas attiecas uz Toyota, kas WRC atgriezīsies 2017.gadā, ne tikai uz jau startējošajām vienībām.

Aizraujošais process ir safilmēts un kā viens video tagad ievietots YouTube kontā Jaume Soler Movies. Interesanti, ka video iemūžināti Citroen, M-Sport, Hyundai, Toyota, kā arī Volkswagen komandas testi, lai gan tā jau ir paziņojusi, ka nākamgad WRC vairs nestartēs.

Nākamajā sezonā WRC mašīnas piedzīvos virkni tehnisku izmaiņu. Cita starpā automobiļu jauda pieaugs no pašreizējiem aptuveni 300 zirgspēkiem līdz 380, bet izmainītie noteikumi attiecībā uz gabarītiem nozīmē, ka inženieriem būs vairāk iespēju eksperimentēt ar virsbūves elementiem un to dizainu.

Pasaules rallija čempionāta 2017.gada sezona sāksies 20.janvārī ar klasisko Montekarlo ralliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu