Kā tika kaldināta jaunā F-1 čempiona meistarība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pēc savas pirmās uzvaras F-1 pasaules čempionātā vācietis Niko Rosbergs sacīja: «Esmu ļoti lepns, ka man izdevies sasniegt to, ko kādreiz paveica mans tēvs!» Tas apliecināts ar Niko Rosberga Facebook profilā publicēto video no autosportista bērnības.

Vācijas pilots Niko Rosbergs no «Mercedes» komandas pēc svētdien izcīnīta Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona titula pauda lepnumu par to, ka viņam izdevies paveikt to, ko savulaik izdarīja viņa tēvs Keke.

«Šīs sacensības bija kas nereāls, ceru, ka man nekad ko tādu vairs nevajadzēs piedzīvot,» pēc izcīnītā titula un sezonas noslēdzošā posma emocionāls bija Rosbergs. «Spiediens bija milzīgs, turklāt Lūiss samazināja ātrumu. Šī bija grūta sacīkste.»

«Šis posms bija ļoti spraigs, nemaz nerunājot par noslēdzošajiem apļiem. Ja mani apdzītu Sebastjans Fetels un Makss Verstapens, manas cerības izcīnīt titulu būtu izgaisušas,» uzsvēra Rosbergs.

Rosbergs, kļūstot par F-1 čempionu, atkārtojis sava tēva Kekes 1982.gadā sasniegto.

Līdz ar to Rosbergs kļuvis par otro pilotu vēsturē, kurš sekojis tēva pēdās un spējis iegūt F-1 čempiona titulu. Pirms viņa to pirmais 1996.gadā paveica Deimons Hils, kura tēvs Greiems pirms tam arī bija kronēts par labāko šajā sacensību seriālā.

«Esmu ļoti lepns, ka man izdevies sasniegt to, ko kādreiz paveica mans tēvs,» pēc svētdien iegūtā titula sacīja Rosbergs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu