Fotostāsts: rallija Sarma 2017 atklāšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Piektdien ar oficiālo atklāšanu pie Gulbenes kultūras centra sākās rallijs Sarma 2017.

Šodien sportisti šķērsoja tradicionālo starta estakādi, lai sestdienas rītā netērētu laiku un uzmanību nekam citam kā vien sniegotajiem un apledojušajiem ātrumposmiem, un cīņai par uzvaru.

Jau ziņots, ka sacensību dienā pirmie startēs vēsturiskie rallija automobiļi, kuriem starts tiks dots 25 minūtes pirms rallija galvenās ieskaites. Attiecīgi, ja pirmā ātrumposma starts rallija galvenajai ieskaitei ir paredzēts 09:46, tad skatītājiem ir jāņem vērā, ka jau pulksten 09:21 startēs pirmais vēsturiskais rallija automobilis.

Rallijam Sarma 2017 ir sagatavoti četri ātrumposmi, kas visi tiks veikti divas reizes. Visi ātrumposmi atrodas netālu no Gulbenes – reģionā starp rallija Sarma galvaspilsētu, Silmačiem, Ranku un Beļavu. Astoņi ātrumposmi ir sadalīti trīs «cēlienos» ar servisa parkiem starp tiem. Pēdējo cēlienu neveiks rallijsprinta dalībnieki, bet pēdējo ātrumposmu neveiks vēsturiskie rallija spēkrati. Jāpiebilst, ka «lielajā ieskaitē» sacensību noslēgums ritēs jau pēc saulrieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu