Brāļi Baumaņi atklāj plānus 2017.gada sezonai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baumanis Motorsport Photography

2017.gada pasaules rallijkrosa čempionāts sāksies 1.aprīlī ar sacensībām Barselonā. Tad pirmo reizi uz starta jaunas komandas sastāvā ar jaunu auto redzēsim latviešu rallijkrosa braucēju Jāni Baumani.

Jānis Baumanis pirms jaunās sezonas ir panācis vienošanos ar pieredzējušo austriešu autosportistu un sacīkšu mašīnu speciālistu Manfrēdu Štolu un pievienosies viņa komandai STARD. Kā atzīst pats Jānis, tā ir kā atgriešanās mājās, jo tieši Manfrēds Štols 2015.gada nogalē, kad Jānis jau bija izcīnījis Eiropas čempiona titulu Super 1600 klasē, latvieti uzaicināja aizvadīt sacensības Argentīnā ar Supercar klases auto. Jāņa komandas biedrs arī šajā sezonā būs krievu autosportists Timurs Timerzjanovs, kurš labprāt piekritis pievienoties STARD un pēc Jāņa tēva un trenera Andra Baumaņa domām, būs labs paraugs, no kā mācīties.

Jāņa brālis Artis Baumanis tikmēr gatavojas aizvadīt otro sezonu Eiropas rallijkrosa čempionātā Super 1600 klasē. Arī Artis brauks citā komandā, vācu vienībā Volland Racing, un arī ar citu auto. Kā norāda autosportists, pirmajā posmā Portugālē 22.- 23.aprīlī viņš uz starta izies ar Škoda, bet to, kāds auto būs viņa rīcībā sezonas pārējos posmos, Artis pagaidām tur noslēpumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu