Ženēvā debitē Audi RS 5 DTM

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Līdz ar vairākiem jauniem sērijveida modeļiem un konceptauto Audi Ženēvas auto izstādē prezentējuši šīs sezonas RS 5 Coupe DTM sacīkšu auto.

Ja salīdzina ar iepriekšējās sezonas bolīdu, jaunais RS 5 Coupe DTM ir saņēmis ne tikai modifikācijas, ko prasa izmaiņas 2017.gada tehniskajā reglamentā, bet arī jaunākajiem RS modeļiem raksturīgās dizaina iezīmes.

Tādējādi trešās paaudzes Audi RS 5 DTM ir pārāks par priekšgājējiem ne tikai tehnoloģiju, bet arī izskata ziņā. Vizuāli progress jo īpaši izteikts ir priekšējās daļas noformējumā un aiz aizmugurējām riteņu arkām. Inženieri esot krietni vien pastrādājuši, lai būtu precīzāka saderība starp detaļām un labākas aerodinamiskās īpašības.

Foto: Audi

Atbilstoši aktuālajiem noteikumiem Audi RS 5 Coupe DTM, tāpat kā konkurenti (Mercedes-AMG C klase un BMW M4 DTM), ir apgādāts ar 4 litru V8 motoru, kurš attīsta ap 500 ZS un 500 Nm. Audi piebilst, ka 2017.gada sezonai riepu piegādes partneris Hankook ir sarūpējis mīkstākas riepas, kas dos iespēju uzrādīt labākus apļa laikus.

Foto: Audi

Jaunās DTM sezonas pirmās sacensības Hokenhaimā, Vācijā risināsies nedēļas nogalē no 5. līdz 7. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu