Porsche Moncā prezentē 919 Hybrid un jaunu komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Pēc izmēģinājuma braucieniem Valensijas (Spānija), Aragonas (Spānija), Vallelungas (Itālija) un Pola Rikāra (Francija) trasēs Porsche 31. martā plkst. 14.00 publiski prezentēs jauno 919 Hybrid. Pasākums notiks Moncas ātruma trasē, Itālijā, slavenajā Royal Park netālu no Milānas. Te pirmo reizi pulcēsies 2017. gada FIA Pasaules Izturības čempionāta komandas kopīgiem divu dienu izmēģinājuma braucieniem. Tie notiks 1. un 2. aprīlī, un ir plašāk pazīstami kā Pasaules Izturības čempionāta prologs.

Gan 2015., gan 2016. gadā Porsche ar novatorisko Lemānas prototipu 919 Hybrid guva uzvaru kopvērtējumā leģendārajās 24 stundu sacensībās, kā arī ieguva ražotāja un pilotu pasaules čempionu titulus. Ar nepacietību tiek gaidīts, kad publikai pirmo reizi prezentēs automobili, kam jāaizstāv čempiona tituls.

Jaunās pilotu komandas pirmās fotogrāfijas

Trīs iepriekšējos gadus Porsche komandas sastāvs saglabājās nemainīgs, taču 2017. gadā Porsche LMP komanda prezentē divas jaunas pilotu trijotnes. Sacīkšu hibrīdautomobili ar pirmo starta numuru vadīs Nīls Žani (Neel Jani) (33 gadi, Šveice), Andrē Loterers (André Lotterer) (35 gadi, Vācija) un Niks Tendijs (Nick Tandy) (32 gadi, Lielbritānija).

Šobrīd Žani pieder gan PČ tituls izturības autosacīkstēs, gan 2016. gada Lemānas sacīkšu uzvarētāja gods. Loterers ieguva pasaules čempiona titulu 2012. gadā ar Audi automašīnu, un viņam ir trīs kopvērtējuma uzvaru pieredze Lemānā, savukārt Tendijs bija Porsche komandas sastāvā, kas guva uzvaru Lemānā 2015. gadā.

Otras tā paša modeļa automašīnas ar otro starta numuru komandā ietilpst 2015. gada pasaules čempions Timo Bernhards (Timo Bernhard) (36 gadi, Vācija) un divi jaunzēlandieši — Ērls Bambers (Earl Bamber) (26 gadi) un Brendons Hartlijs (Brendon Hartley) (27 gadi). Bambers un Tendijs bija komandas biedri un uzvarēja Lemānas sacīkstēs 2015. gadā, bet Hartlijs un Bernhards tajā pašā gadā ieguva PČ titulu izturības autosacīkstēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu