Fotostāsts: rallijkross Portugālē. 1. un 2.diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien Portugālē, Montalegres rallijkrosa trasē noslēdzās pasaules čempionāta otrais un Eiropas čempionāta Super 1600 klasē pirmais posms.

Par uzvarētāju pasaules čempionāta Supercar klases ieskaitē kļuva zviedrs Matiass Ekstroms ar Audi S1, savukārt meistarīgākais Super 1600 klases braucējs brīvdienās bija dānis Ulriks Linnemans.

Arī latviešu autosportisti aizvadīja aizraujošu nedēļas nogali, turklāt parādīja, ka grib un var cīnīties par augstām vietām. Tā, piemēram, Volland Racing Super 1600 klases braucējs Artis Baumanis kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena, bet Ekstroma komandas biedrs Reinis Nitišs finālā izcīnīja 5.vietu. Mazāk paveicās Team STARD pilotam Jānim Baumanim, kurš ar salauztu auto sacensības beidza pusfinālā.

Šobrīd komandas un čempionātu dalībnieki jau ir sākuši gatavoties nākamajam posmam (PČ dalībniekiem nākamās sacensības pēc 2 nedēļām Hokenhaimā, bet EČ Super 1600 klases dalībniekiem pēc 3 nedēļām Beļģijā), bet līdz tam piedāvājam izbaudīt rallijkrosa šarmu caur mūsu fotogaleriju prizmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu