Kārlis Sabulis motokrosa EČ 2.posmā Nīderlandē krīt un izcīna 14.vietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "MX Moduls" personīgais arhīvs

Motokrosa kluba «MX Moduls» sportists Kārlis Sabulis, kurš pārstāv arī oficiālo Yamaha komandu «ASTES4-TESAR», startējis Eiropas motokrosa čempionāta 2.posmā Nīderlandē, «Valkenswaard» trasē. Pirmajā braucienā Kārlis izcīnīja piekto vietu, taču otrajā braucienā piedzīvoja kritienu, kā rezultāt, finišā 22. vieta. Abu braucienu summā Sabulim 14.vieta.

Pirmā diena Kārlim Sabulim iesākās veiksmīgi. Kvalifikācijas otrajā grupā uzrādīts piektais ātrākais laiks. Piektā vieta arī EMX250 klases pirmajā braucienā, kur Kārlis demonstrēja cīņassparu, tehniku un to, ka ir viens no konkurentiem cīņā par goda pjedestālu.

Otrais EMX250 brauciens iesākās labi, bet vienā no apļiem priekšā braucošais konkurents krita, Kārlis Sabulis nepaspēja izvairīties un ietriecās viņā. Rezultātā finišs tika sasniegts 22. vietā.

«Šoreiz nesanāca, nepaveicās. Pats esmu vainīgs. Ja pirmais brauciens bija labs, tad par otro es tā nevaru teikt. Pats pieļāvu kļūdas, un beigās vēl priekšā braucošais nokrita. Pilnā gāzē viņā ietriecos. Skatīšos safilmētos video, analizēšu tos, lai saprastu, kā strādāt,» papildina Kārlis Sabulis.

Atgādinām, ka motokrosa kluba «MX Moduls» sportists Kārlis Sabulis pagājušā gada izskaņā noslēdza divu gadu līgumu ar Yamaha Motor Europa N.V. un, 2017. gadā pārstāvot «ASTES4-TESAR» Yamaha komandu, startēs visos Eiropas motokrosa čempionāta posmos. Līgums paredz, ka 2017. gadā Sabulis pārstāvēs «ASTES4-TESAR» Yamaha komandu, bet, ja sezonas laikā tiks uzrādīti lieliski rezultāti, tad

2018. gadā Kārlis var tikt nosūtīts uz kādu citu Yamahas klubu, kas jau startē pasaules čempionātā.

Nākamās sacensības, kurās startēs motokrosa kluba «MX Moduls» sportisti, ir Latvijas motokrosa čempionāta 2. posms, kas notiks 30. aprīlī Aizputē, «Misiņkalna trasē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu