Jonass Aizputē piedalīsies Latvijas čempionātā motokrosā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/pauls.jonass

Jau šajā nedēļas nogalē, 29. un 30. aprīlī, Aizputē, tradīcijām bagātajā Misiņkalna moto trasē būs redzami labākie no labākajiem motosportistiem. Sestdien notiks Latvijas čempionāta motokrosā 1. posms motocikliem ar blakusvāģiem un kvadricikliem, bet svētdien - Latvijas čempionāta motokrosā 2. posms solo klasēm, TVNET informēja sacensību organizētāji.

Pirmajā dienā starp blakusvāģu ekipāžām būs redzami mūsu labākie sportisti – Kaspars Stupelis, Jānis Daiders un Māris Rupeiks ar Kasparu Liepiņu. No kvadriciklu braucējiem būs redzami arī tie, kas spēkiem mērojas Eiropas Nāciju kausā kvadricikliem – Jānis Saldavs, Ričards Zālīte un Kevins Sārs no Igaunijas.

«Esmu gandarīts, ka Pauls Jonass priecēs skatītājus ne tikai Ķegumā, bet arī savās mājās – Aizputē svētdien. Te viņš ir izaudzis, un daudziem tie būs lieli svētki. Domāju, ka vairākiem šis būs pamudinājums atnākt un izbaudīt motokrosa svētkus. Aizpute ir viena no tradīcijām bagātākajām vieta motokrosam, jau no astoņdesmitajiem gadiem te tehnika rūc, bijis arī PSRS čempionāta posms, tā ka mēs ar motokrosu Kurzemē lepojamies jau daudzus gadu desmitus,» saka sacensību organizators Uldis Zaharāns.

«Solo motociklu klasēs 2. posms ļaus jau precīzāk novērtēt, kā tad sportisti ir sagatavojušies jaunajai sezonai. No Liepājas dziļajām smiltīm līdz Aizputes cietajai trasei ir pagājis mēnesis, un puišiem ir bijis laiks pierast pie tehnikas, domāju, ka īstās cīņas tikai tagad sāksies. Trasē redzēsim arī Kārli Sabuli un stiprākos igauņus - P. Ratsepu, K. Kutsāru, E. Kahro, kas šogad pārstāv Ventspils moto klubu Rodeo. Plānots, ka kaimiņi lietuvieši arī būs, esmu drošs, ka skatītājiem un dalībniekiem garlaicīgi nebūs,» atklāj U. Zaharāns.

Skatītājiem būs iespēja piedalīties prognožu spēlē – precīzākie MX1 un MX2 klases prognozētāji varēs laimēt bezmaksas ieejas kartes uz Pasaules čempionāta posmu motokrosā, kas norisināsies jau nākamnedēļ, 6.- 7. maijā Ķegumā, kā arī ieejas kartes uz Kurzemē notiekošajiem lielākajiem autosporta pasākumiem – ERČ posmu Liepājā un Talsu ralliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu