ZeKurbulis: vai spīdvejs ir ienesīgs sporta veids?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 27. aprīlī plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šā vakara raidījumā viesosies Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) spīdveja kurators Nils Freivalds, Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) krosa komisijas pārstāvis Viesturs Saukāns un rallija ekipāžas stūrmanis Andris Vēlme.

Šovakar raidījums piedzīvos pārmaiņas – ZeKurbulis vadītāja Paula Timrota vietā raidījumu vadīs auto žurnālists Ilmārs Līkums un moto frīstaila meistars Mārtiņš Aleksandrovičs. Kopā ar BKSB spīdveja kuratoru Nilu Freivaldu viņi apspriedīs, kā iespējams kļūt par spīdveja braucēju un vai ar šo sporta veidu var nopelnīt, līdzīgi kā, piemēram, basketbolā. Tāpat Nils Freivalds pastāstīs par šogad Biķernieku trasē gaidāmajām Pasaules čempionāta kvalifikācijas sacensībām komandām.

Bet jau šajā nedēļas nogalē sezonas sākumu atzīmēs autokrosa sacensības. Ar gaidāmajiem autokrosa notikumiem skatītājus iepazīstinās LAF krosa komisijas pārstāvis Viesturs Saukāns.

Savukārt rallija braucējs Andris Vēlme dalīsies ar pieredzi un emocijām pēc dalības ikgadējās rallija šova sacensībās Rally Masters Show Maskavā, kurās kopā ar savu brāli Ivaru Vēlmi startēja ar leģendāro Audi Quattro A2 automobili.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu