Fotostāsts: Argentīnas rallijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Ar visnotaļ dramatisku rezultātu svētdien noslēdzās pasaules rallija čempionāta (WRC) piektais posms, Argentīnas rallijs.

Uzvaru tajā izcīnīja beļģis Tjerī Nevils no Hyundai Motorsport komandas, kuram tas bija jau otrais panākums šajā sezonā, jo, kā zināms, aprīļa sākumā sportists svinēja uzvaru Korsikā. Otrais Argentīnā palika brits Elfins Evanss no M-SPORT komandas, kuram neizdevās noturēt ievērojamu pārsvaru un finišā piekāpšanās Nevilam par tikai 0,7 sekundēm. Trešo vietu ar nepilnas pusminūtes atstarpi savukārt izcīnīja Evansa komandas biedrs, igaunis Ots Tanāks.

Ceturtais Argentīnā palika četrkārtējais pasaules čempions Sebastjans Ožjē (M-SPORT), bet piekto vietu izcīnīja soms Jāri Mati Latvala (Toyota Gazoo Racing).

Nākamās sacensības pasaules čempionāta dalībnieki aizvadīs pēc nu jau mazāk nekā trīs nedēļām Portugālē, bet sezonā kopumā paredzēti 13 posmi.

Čempionāta līderis pēc 5 posmiem ir Ožjē (102 punkti), otrais ir Latvala (86 punkti), bet trešais - Nevils (82 punkti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu