Fotostāsts: rallijkross Beļģijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien Beļģijā, Žila Tašenī vārdā nosauktajā rallijkrosa trasē Metē, tika noskaidroti godalgu ieguvēji pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionāta kārtējā posmā.

Pasaules čempionāta ieskaitē ātrākais Supercar klases braucējs bija zviedrs Johans Kristofersons, bet Eiropas čempionāta Super 1600 klases ieskaitē - lietuvietis Kaspars Navicks. Jāteic, ka latviešiem, kuru šajās sacensībās bija četri, aizvadītā nedēļas nogale nebija veiksmīga. Super 1600 klases braucējs Artis Baumanis, būdams līderis fināla braucienā, kļūdījās, un viņa auto apvēlās uz jumta. Viņa konkurents Juris Spīķis tika diskvalificēts pusfināla braucienā, savukārt abi pasaules čempionāta dalībnieki - Jānis Baumanis un Reinis Nitišs - pusfinālam tā arī nekvalificējās, jo pēc četriem priekšbraucieniem bija attiecīgi 16. un 13. pozīcijā.

Nākamās sacensības pasaules čempionāta dalībniekiem jau pēc mazāk nekā divām nedēļām rallijkrosa dzimtenē, Lidenhilas trasē Lielbritānijā, savukārt Super 1600 klases braucēju cīņas sparam līdzi varēsim sekot tikai vasaras vidū, kad mazie, bet jaudīgie priekšpiedziņas auto būs sabraukuši Holjes trasē, Zviedrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu