Jau šajā nedēļas nogalē Stelpē notiks Sidecar Kings Retro Motokross

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Sporta un atpūtas parkā «Pīlādžu mototrase» šā gada motokrosa sacensību sezonu sākam jau 21.maijā, kad norisināsies Sidecar Kings Kauss retro motokrosā, kurā piedalīsies sportisti no 10 valstīm. Par to TVNET informēja Pīlādžu mototrases pārstāve Inga Pīlādze.

Sidecar Kings Kauss retro motokrosā norisināsies 17 klasēs.

Solo klases: MX Open, MX40+, MX50+, MX Dāmas, MX Retro.

Kvadri: Kvadri Open, Kvadri 35+, Kvadri100, Kvadri200, Kvadri200b.

Motocikli ar blakusvāģi (b/v): b/v Pro, b/v ar gaisa dzesēšanu, b/v Veterāni, b/v Seniori, b/v Vēsture, b/v Dāmas, b/v bērni.

Otro reizi trases pastāvēšanas vēsturē sacensībās būs vērojama Latvijas Motosporta Federācijas kausa izcīņa Zelta Mopēdā, kā arī Vecumnieku novada kausa izcīņa zālespļāvējiem.

Sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens sportists vai sportiste! Pat ja nav pieejams motocikls, bet tomēr ir vēlme mēroties spēkiem trasē, iespējams piedalīties Zālespļāvēju sacensībās un pierādīt, uz ko tieši jūsu zālespļāvējs ir spējīgs.

Ja arī neesi no lielākajiem motokrosa faniem, brauc un izbaudi motokrosa gaisotni, atpūties ar ģimeni pie ezera, parkā vai meža kafejnīcā!

Šajā sezonā Pīlādžu mototrasē gaidāmas vēl divas motokrosa sacensības. Latvijas Grand Prix FIM Pasaules čempionāts blakusvāģiem un Eiropas Čempionāts kvadriem, kurš norisināsies 12./13. augustā, paralēli BMA Austrumeiropas čempionāts b/v ar gaisa dzesēšanu, b/v Veterāniem, b/v Senioriem, kā arī 8./9.jūlijā pirmo reizi Baltijā un Ziemeļeiropā Eiropas čempionāts motokrosā Dāmām un Eiropas čempionāta NE Zona EMX65, EMX85, kur paralēli startēs BMA Austrumeiropas čempionāts MX50 klasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu