Kādreizējais «MotoGP» čempions Heidens pēc smagā incidenta atrodas mākslīgajā komā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kādreizējais pasaules motošosejas čempionāta prestižākās klases «MotoGP» uzvarētājs Nikijs Heidens no ASV pēc trešdien piedzīvotā nopietnā incidenta uz ceļa pašlaik atrodas medikamentozajā komā.

35 gadus vecais Heidens trešdien Itālijas pilsētā Rimini kopā ar draugiem devās velosipēdu izbraucienā. Bijušaais motosportists uz ceļa sadūrās ar automašīnu, kā rezultātā viņš guvis nopietnas galvas un krūškurvja traumas.

Slimnīca plašus komentārus par Heidena veselības stāvokli nesniedz, bet atzīst, ka «klīniskā aina joprojām ir ļoti nopietna». Tāpat tiek ziņots, ka pašlaik veselības stāvoklis ir pārāk smags, lai varētu operēt sportista galvaskausu.

Sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka automašīnai ir pamatīgi sadauzīts priekšējais stikls un ievērojami cietis arī Heidena velosipēds.

Heidens pašlaik startē pasaules superbaiku čempionātā, pārstāvot «Honda» vienību.

Par «MotoGP» karjeras beigām Heidens pavēstīja 2015.gadā, bet par pasaules čempionu viņš kļuva 2006.gadā, lai gan sezonas gaitā pamanījās izcīnīt tikai divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu