Sezonu veiksmīgi iesākušais Sabulis kritienā lauzis abas rokas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sezonu veiksmīgi iesākušais motokrosa braucējs Kārlis Sabulis aizvadītajā nedēļas nogalē kritienā salauzis abas rokas, tomēr sportists saglabā optimismu.

Pirms mēneša Sabulis Itālijā izcīnīja ceturto vietu Eiropas čempionāta pirmajā etapā EMX250 klasē, bet pašlaik jau aizvadīti trīs posmi un «Astes4-Tesar» komandu pārstāvošais latvietis kopvērtējumā atrodams septītajā pozīcijā.

Savukārt pagājušajā nedēļas nogalē Sabulis brauca Itālijas čempionāta etapā.

«Visu nedēļu jutos lieliski, tomēr kvalifikācijā trases posmā, kas bija slidens un nelīdzens, smagi kritu. Atceros tikai brīdi, kad viss jau bija beidzies,» internetā raksta Sabulis, atklājot, ka viņam konstatēti lūzumi abu roku spieķa kaulos. Sportists atzinis, ka vienas rokas trauma ir mazāk smaga, bet otras nopietnāka un prasīs aptuveni mēnesi ilgu atrašanos ģipsī.

«Man paveicās, ka tikai salauzu rokas, jo cilvēki, kas redzēja avāriju, teica, ka tā paliks atmiņā uz ilgu laiku,» paudis Sabulis. «Šī ir daļa no šī sporta un nekad nezini, kas notiks. Mēs riskējam, jo mīlam sajūtu pēc uzvaras. Drīz tiksimies trasē.»

Kā ziņots, Sabulis pērn noslēdza divu gadu līgumu ar «Yamaha» rūpnīcas pārstāvi Eiropā «Yamaha Motor Europe». Pagājušajā sezonā Sabulis, izlaižot trīs no desmit posmiem, EMX250 klasē kopvērtējumā izcīnīja 14.vietu. Tāpat viņš startēja trijos pasaules čempionāta etapos MX2 klasē, katrā no sešiem braucieniem tiekot pie kopvērtējuma punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu