ZeKurbulis speciālizlaidums: Latvijas rallijkrosa kauss

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā īpašo ātruma un piedzīvojumu raidījuma ZeKurbuilis speciālizlaidumu no Latvijas rallijkrosa 1. posma Biķerniekos. Skatītājiem būs iespēja vērot spilgtākos posma notikumus un ZeKurbulis vadītāja Paula Timrota intervijas ar braucējiem.

Latvijas rallijkrosa 1. posmā uz starta līnijas stājās labākie autosportisti no Baltijas valstīm četrās ieskaites klasēs - Lada RX, Super 1600, Touring, kā arī Open klasē, kas ir šī gada jaunums. Tajā piedalīties aicināti bija sportisti ar pilnpiedziņas automašīnām.

Jaunajā OPEN klasē starp braucējiem izvērtās ļoti sīva cīņa, kurā par mata tiesu uzvaru izrāva igaunis Marts Tikerbārs (Mart Tikkerbär), aiz sevis noturot» SK Autocross.lv» komandas pilotu Jāni Borševski, Jāni Veģeri atstājot trešo. Super 1600 finālā lietuvietis Roku Baciusku (Rokas Baciuska) izcīnija uzvaru, aiz sevis atstājot komandas «Lebester Racing» pilotu Ediju Ošu un igauni Andrē Kurgu (Andre Kurg). Savukārt Touring 2000 finālā uzvaras laurus plūca Kristaps Grunte ar savu jauno auto, otrajā vietā atstājot lietuvieti Vitautu Samsonasu (Vytautas Samsonas), bet trešajā - Jāni Ikeru.

Sacensībās visplašāk pārstāvēta bija LADA RX klase, kur kopumā startēja 28 autosportisti. Lielajā konkurencē ātrākais izrādījās Emils Krūmiņš, fināla braucienā pirmais ielidojot finišā. Aiz viņa finiša līniju šķērsoja Valters Liepiņš, bet trešais - Oskars Safonovs. Šajā klasē debiju rallijkrosā piedzīvoja sporta žurnālista Armands Tripāns, kurš vien pirms nedēļas pirmo reizi sēdās pie LADA RX stūres.

Zemāk pievienotajā video skatītājiem ir iespēja vērot Lada RX sacensību debitanta pulsa izmaiņas, veicot trasi, kā arī no on-board kameras redzēt, kā dzīvē auto pilota kabīnē izskatās braucēja darbības.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un LMT Mājas viedtelevīzijā. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturiem #RallycrossLV un #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu