Šajā nedēļas nogalē Latvijas čempionāts motokrosā – Pērnavas posms

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artur Kukuškin

Brīvdienās, Baltijas spēcīgākie motosportisti tiksies Igaunijā, lai Pērnavā mērotos spēkiem dažādās motokrosa klasēs, apvienotajā Igaunijas un Latvijas čempionāta posmā. Sestdien būs Latvijas čempionāta solo motokrosā trešais posms, bet svētdien trešo posmu aizvadīs blakusvāģu un kvadraciklu braucēji.

Tā jau izveidojusies kā tradīcija, ka sezonā viens Latvijas čempionāta posms notiek Igaunijā, savukārt Igaunijas motokrosa čempionāta viens apvienotais posms notiek Latvijā.

Šogad Latvijas čempionāta noslēdzošajam posmam Cēsīs, 24. septembrī, paralēli norisināsies arī Igaunijas čempionāta posms.

«Šādi apvienotie posmi tiek organizēti, lai celtu sacensību kvalitāti, cīņassparu un veicinātu sporta veida izaugsmi. Gaidāms, ka Igaunijas posmā būs ļoti daudz igauņu, somu, latviešu sportistu, būs liela konkurence, spraigas cīņas. Sportistiem motivācija piedalīties, protams, ir arī vērtīgais balvu fonds. Igaunijā trases sagatavo nedaudz citādāk, nekā Latvijā, sportistiem būs jāpierāda sevi ne tik zināmā trasē, kas ne vienmēr ir viegli,» stāsta Latvijas Motosporta federācijas Motokrosa komisijas pārstāvis Arvis Sanders.

Sacensību dienas kārtība

Foto: Artur Kukuškin
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu