ZeKurbulis: latvietes vēsturiskais triumfs EČ posmā ātrumlaivām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 8. jūnijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz raidījuma viesi būs ūdens motosportiste Ieva Millere un skeitbordists Gustavs Gailītis.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots sarunāsies ar Latvijas ūdens motosportisti Ievu Milleri - pirmo sievieti, kura uzvarējusi Eiropas Čempionāta posmā ātrumlaivām. Vēsturiskā uzvara tika izcīnīta maija beigās Aizkrauklē notikušajā EČ posmā, FR-1000 klasē.

Skatītājiem būs iespēja arī ieskatīties dēļu sporta veidos kopā ar Gustavu Gailīti. Gustavs ir longbordists un skeitbordists jau otrajā paaudzē, Latvijas skeitborda pamatlicēja Ginta Gailīša dēls ar padsmit gadu pieredzi šajos sporta veidos. Paralēli dalībai sacensībās, Gustavs ir arī treneris un sacensību organizators, kā arī pirmais latvietis, kurš piedalījies ekstrēmo sporta veidu sacensībās «Beton on Fire».

Savukārt Artūrs Virbulis ZeKurbulis skatītājus iepazīstinās ar svarīgākajiem motoru sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. Šonedēļ uzmanības centrā ir drifta braucējs Kristaps Blušs un viņa vieta uz pjedestāla Amerikas augstākajā līgā.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

Un pielikumā - divi attēli par galveno tēmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu