Pasaules motošosejas zvaigzne Bjadži cietis nopietnā negadījumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreiz slavenais itāļu motobraucējs Makss Bjadži piektdien nogādāts slimnīcā pēc nopietna negadījuma motošosejas treniņā.

Pašlaik 45 gadus vecais Bjadži piektdien Latīnas pilsētas trasē aizvadīja treniņbraucienus, tomēr piedzīvoja kritienu, gūstot nopietnas krūškurvja traumas.

Pēc negadījuma Bjadži ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā, bet kādreizējais sportists samaņu lidojuma laikā neesot zaudējis. Piedzīvotais negadījums tiek raksturots kā nopietns.

Bjadži nelaimes gadījums noticis tikai nepilnas divas nedēļas pēc kādreizējā pasaules motošosejas čempionāta prestižākās klases «MotoGP» uzvarētāja Nikija Heidena nāves. Viņš gāja bojā pēc tam, kad, braucot ar velosipēdu, bija sadūries ar automašīnu un vairākas dienas viņš pavadīja slimnīcā.

Bjadži savulaik izcīnīja četrus pasaules čempiona titulus 250 kubikcentimetru klasē, turklāt vēlāk kļuva par pasaules vicečempionu 500 kubikcentimetru klasē un prestižākajā «MotoGP» klasē. Karjeras pēdējos gadus aizvadījis superbaiku sacensībās un divreiz kļuvis par pasaules čempionu, viņš par sportista gaitu noslēgšanu paziņoja 2012.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu