Fotostāsts: rallijkrosa cīņas Hellas trasē Norvēģijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien ar zviedra Johana Kristofersona (Volkswagen) uzvaru gleznainajā Hellas trasē Norvēģijā noslēdzās pasaules rallijkrosa čempionāta sestais posms. Otro vietu sacensībās izcīnīja norvēģis Andreass Bakerūds, bet trešais palika deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs.

Latviešiem šīs sacensības bija mazāk veiksmīgas. Tā Reinis Nitišs no pasaules rallijkrosa čempiona Matiasa Ekstroma vienības EKS ar kvalifikācijas braucienos izcīnītu 8.vietu spēja iekļūt pusfinālā, taču cīņas noslēdza 6.vietā un finālam nekvalificējās.

Otrs latvietis, Jānis Baumanis no STARD, kvalifikācijas sesiju pabeidza 14.vietā un pusfinālā neiekļuva.

Lai gūtu nelielu ieskatu sacensību norisē un kaut nedaudz sagaršotu pasaules rallijkrosa čempionāta šarmu, piedāvājam mūsu tradicionālo fotostāstu ar atskatu uz nedēļas nogales notikumiem.

Pasaules rallijkrosa čempionātā šogad kopumā tiks aizvadīti 12.posmi, tātad līdz ar sacensībām Norvēģijā ir sasniegts sezonas vidus. Tagad sportistiem ir nepilnas trīs nedēļas laika, lai sagatavotos septītajam posmam, kurš tiks aizvadīts Holjē, Zviedrijā.

Var piebilst, ka pēc sešiem posmiem čempionāta līderis ir Johans Kristofersons (151 punkts), otro vietu ieņem Ekstroms (143 punkti), bet trešais ir Peters Solbergs (134 punkti). No latviešiem augstākajā pozīcijā ir Nitišs, kurš šobrīd ieņem 12.vietu, bet Baumanis atrodas 14.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu